de Radio SWAG FM

Les notícies escrites més radiofòniques!

dimarts, 1 de novembre de 2016

TORNEN ELS ROCKERS!


 Mostrando IMG-20161017-WA0004.jpg

Fans de la pel·lícula Grease!!! Estigueu atents perquè de l’1 al 7 de novembre s’emetrà al blog de Ràdio SWAG FM un programa basat en aquest film, on hi participaran na Carolina Cardona, representant de l’equip, en Juan Diego, na Lucía, na Rebecka, na Iratxe, na Cristina, en Joan Costa, na Desi i n’Ainhoa, tots alumnes de 3r i 4t d’ESO.

Na Carolina i la cap de redacció, la professora Elena Roig àlies “Galerna”, ens expliquen que van tardar tota una tarda a gravar l’àudio que escoltarem pròximament, amb tot un munt de feina i dies de preparació prèvia.

Aquesta pel·lícula es va estrenar l’any 1978 i el seu gènere és musical i romàntic. La varen rodar a Los Ángeles i a Malibú, Califòrnia, per tant, la versió original està en anglès. Els protagonistes són John Travolta i Olivia Newton John.

Varen triar-la perquè a l’espai “IES, Cartellera” de SWAG FM els interessen tot tipus de gèneres cinematogràfics i aquesta vegada tocava un clàssic. La  pel·lícula té aquest títol perquè grease significa brillantina/gomina i tots els personatges en porten, tal i com manava la moda rocker a l’hora de pentinar-se.

Així mateix, la idea de triar aquesta pel·li va ser de na Carolina i el guió del programa l’han escrit els joves de la comissió de la ràdio.

No ens el podem perdre!!!

Cap comentari :

Publica un comentari